Cornflakes wafels
Ingrediënten
Bereidingswijze Cornflakes wafels
Stap 1
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Klop in een ruime kom met de handmixer de zachte boter met de suiker en een snufje zout luchtig. Prak de banaan en klop met de melk door het mengsel. Zeef het bakmeel boven de kom en spatel door tot een beslag. Meng de cornflakes door het deeg. Zet het deeg 15 minuten koud weg om op te stijven.
Stap 2
Vorm met natte handen 8 bolletjes van het wafeldeeg. Vet het wafelijzer in met zonnebloemolie en verwarm voor op middelhoge temperatuur.
Stap 3
Leg een deegbolletje in het midden van het wafelijzer. Sluit het ijzer en bak de wafel in ongeveer 4 minuten goudbruin. Vet het ijzer opnieuw in met olie en herhaal dit voor de rest van de wafels.
Stap 4
Was de aardbeien en verwijder het kroontje. Halveer het fruit. Serveer de wafels daarop de ricotta en aardbeien en bestrooi met honey pop loops. Schenk de honing erover.
Aanvullende benodigdheden
- - handmixer
- - wafelijzer
Voedingswaarden
- Energie515 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten70 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd11 g
Trefwoorden
