Courgette-boerenkoolfrittata
Ingrediënten
Bereidingswijze Courgette-boerenkoolfrittata
Stap 1
Snijd de courgettes in dunne plakjes en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een grote, ovenvaste antiaanbakpan. Roerbak de plakjes courgette op middelhoog vuur 2-3 minuten.
Stap 2
Voeg de knoflook toe en fruit 1 minuut mee. Voeg de boerenkool toe en laat het al roerend in 2-3 minuten slinken. Kluts de eieren los met de melk en voeg wat zout en peper toe. Giet het eimengsel in de pan en verdeel de geitenkaas er overheen.
Stap 3
Draai het vuur laag, leg een deksel op de pan. Bak de frittata ongeveer 15 minuten, tot het eimengsel bijna gaar is en de onderkant goudbruin.
Stap 4
Verhit intussen de oven op de grillstand. Zet de frittata 5 minuten bovenin de oven. Rooster intussen de speltbroodjes. Snijd de frittata in kwarten en serveer op de geroosterde broodjes, bestrooid met nog wat zout en peper.
