Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Courgette-venkel taart met chorizo
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Courgette-venkel taart met chorizo
Stap 1
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de plakjes deeg op elkaar en rol uit tot een ovale lap van circa 0,5 cm dik.
Stap 2
Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en vouw de zijkanten van de deeglap om tot een opstaand randje. Bestrijk de bodem met de rode pesto.
Stap 3
Snijd de chorizo in blokjes. Schep de ovengroente, paprika en chorizo om met de olijfolie en verdeel over de rode pesto. Bak in het midden van de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar.
Stap 4
Neem uit de oven en garneer met de rucola. Lekker met een tomatensalade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie591 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten58 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd6 g
Trefwoorden
