Courgetti met kerriegehaktsaus
Ingrediënten
Bereidingswijze Courgetti met kerriegehaktsaus
Stap 1
Extra benodigdheden: spiraalsnijder.
Stap 2
Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
Stap 3
Schil de wortel, halveer in de lengte en snijd de helften in dunne plakjes.
Stap 4
Bak het gehakt zachtjes in een hapjespan tot er wat vet uitkomt.
Stap 5
Draai het vuur hoger en bak het gehakt al omscheppend rul.
Stap 6
Schep de ui, knoflook, wortel en kerriepoeder erdoor en bak twee minuten.
Stap 7
Voeg de tomatenblokjes met sap en wat zout en peper toe.
Stap 8
Laat de saus tien minuten zachtjes sudderen.
Stap 9
Schaaf de courgettes met de spiraalsnijder in mooie spaghettilinten.
Stap 10
Verwarm de olijfolie in een wok en voeg de courgettespaghetti toe.
Stap 11
Strooi er zout en peper over en besprenkel met citroensap.
Stap 12
Verwarm de courgette al omscheppend tot de linten iets zachter worden.
Stap 13
Serveer de courgettespaghetti met de gehaktsaus erover.
