Couscous met gewokte broccoli
Ingrediënten
Bereidingswijze Couscous met gewokte broccoli
Stap 1
Breng een pan water aan de kook voor de broccoli en kook 350 ml water voor de couscous.
Stap 2
Schep de couscous in een kom om met de couscouskruiden en 350 ml kokend water. Dek af met een deksel en laat 5 minuten wellen. Roer de couscous los met een vork.
Stap 3
Blancheer de broccoli in 3 minuten beetgaar. Verwijder intussen de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd in reepjes.
Stap 4
Verhit intussen een hapjespan met 2 el olijfolie en bak de runderchipolataworstjes met de paprikareepjes in 5-7 minuten rondom gaar.
Stap 5
Giet de broccoli af, laat uitlekken in een vergiet. Bak de broccoli al omscheppend bij de worstjes.
Stap 6
Neem de worstjes uit de pan en houd onder een deksel warm op een bord.
Stap 7
Meng de couscous door de groente en warm al omscheppend door. Verdeel de couscous met groente over 4 borden en leg er de worstjes op. Serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie507 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten64 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
