Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Couscous met pittige groenten en vissticks
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Couscous met pittige groenten en vissticks
Stap 1
Snijd de courgette in pakken.
Stap 2
Laat de couscous wellen volgens de aanwijzingen op het pak.
Stap 3
Verwarm een derde van de olijfolie in een wok en roerbak de hutspotgroenten twee tot drie minuten op hoog vuur.
Stap 4
Schep de courgette erdoor en roerbak nog twee minuten.
Stap 5
Schep de tomatenpuree en paprikapoeder door de groenten en bak nog een minuut.
Stap 6
Schenk er dan het water bij en voeg wat zout en versgemalen peper toe.
Stap 7
Laat de groenten acht tot tien minuten sudderen tot een lekkere saus.
Stap 8
Verwarm de rest van de olijfolie in een grote koekenpan en bak de vissticks in zes tot acht minuten krokant en goudbruin.
Stap 9
Ze moeten ook van binnen warm zijn.
Stap 10
Schep de couscous in diepe warme borden en schep de groenten met saus en de vissticks erop.
