Couscous van groenten met geroosterde paprika en blauwe kaas
Ingrediënten
Bereidingswijze Couscous van groenten met geroosterde paprika en blauwe kaas
Stap 1
Verwarm de grill van de oven tot de maximum temperatuur.
Stap 2
Snijd de paprika's in de lengte doormidden, maak ze schoon en haal de zaadjes eruit.
Stap 3
Grill de paprika's in circa 5 minuten gaar, draai ze af en toe, houd goed in de gaten.
Stap 4
Er mogen zwarte vlekken op de schil komen, deze kunt u later weghalen.
Stap 5
Laat de paprika's afkoelen en bestrooi met iets zout.
Stap 6
Verwijder zoveel mogelijk stelen van de bloemkool en broccoli.
Stap 7
Draai de rozen ieder apart fijn in de keukenmachine, begin met de bloemkool.
Stap 8
Meng ze daarna.
Stap 9
Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
Stap 10
Maak met een vork de dressing van de Castello Blue, yoghurt, honing en een klein drupje water.
Stap 11
Doe het bloemkool- en broccolimengsel in een diep bord en garneer met de puntpaprika's, dressing en pijnboompitten.
Stap 12
Serveer met de losange-broodjes.
