Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Couscoussalade met kipkebab
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Couscoussalade met kipkebab
Stap 1
Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat deze daarna afkoelen.
Stap 2
Bestrooi de kip voor de kebab met zout en versgemalen peper. Meng de ketjap door de kip.
Stap 3
Leg houten prikkers in water om verbranden tijdens het roosteren te voorkomen.
Stap 4
Schep de paprika, komkommer, tomaat, bosui en 2 eetlepels olijfolie door de couscous. Schep deze in een diep bord of schaaltje en strooi de kaas erover.
Stap 5
Rijg de kip aan de prikker. Rooster de kipkebab in een koekenpan of grillpan in de rest van de olijfolie in 12-15 minuten rondom goudbruin en gaar.
Stap 6
Serveer de kipkebab bestrooid met uitjes bij de couscoussalade.
Aanvullende benodigdheden
- - satéprikker
Voedingswaarden
- Energie825 kcal
- Eiwit39 g
- Koolhydraten72 g
- Vet41 gWaarvan verzadigd9 g
