Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Crispy Burrata met tomatenjam
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Crispy Burrata met tomatenjam
Stap 1
Halveer de snacktomaatjes en snipper de rode ui fijn. Doe ze in een steelpan met de honing en balsamicoazijn.
Stap 2
Verwarm 10 minuten op middelhoog vuur tot de tomaatjes zacht worden en vocht verliezen.
Stap 3
Bak in een droge koekenpan het ontbijtspek knapperig. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 4
Bak vervolgens de panko en Italiaanse kruiden in 2 minuten al omscheppend goudbruin.
Stap 5
Verkruimel het ontbijtspek en meng door de panko. Schep in een diep bord en breng op smaak met peper en eventueel nog een beetje zout.
Stap 6
Laat de burrata uitlekken en rol door de panko. Verdeel de rucola over 4 borden en leg de burrata erop.
Stap 7
Lepel de tomatenjam erbij en bestrooi met blaadjes verse oregano.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie375 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten27 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd13 g
Trefwoorden
