Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Croissant met aardbeien en sinaasappelsap
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Croissant met aardbeien en sinaasappelsap
Stap 1
Snijd de aardbeien in plakjes.
Stap 2
Laat de roomkaas op kamertemperatuur komen.
Stap 3
Verwarm de oven voor op 200 °C en bak de croissants af volgens de aanwijzingen op het pak.
Stap 4
Laat de croissants iets afkoelen, snijd ze open en bestrijk de snijvlakken met de verse roomkaas.
Stap 5
Verdeel de jam over de binnenkanten van de croissants en leg hierop de plakjes aardbei.
Stap 6
Leg de bovenkanten van de croissants erop en leg de croissants op bordjes.
Stap 7
Schenk het sinaasappelsap in glazen.
Stap 8
Tip: leg wat kleingesneden muntblaadjes op de aardbei.
