Croissant met kaasroerei en gebakken tomaatjes
Ingrediënten
Bereidingswijze Croissant met kaasroerei en gebakken tomaatjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C en bak de croissants af volgens de aanwijzingen op het pak.
Stap 2
Laat ze iets afkoelen.
Stap 3
Verwarm de helft van de boter in een koekenpan en leg de gehalveerde tomaten met de snijkant naar beneden erin.
Stap 4
Bak de tomaten op matig hoog vuur in 3-4 minuten bruin, keer ze na 2 minuten.
Stap 5
Klop in een kom de eieren los met de slagroom en roer de kaas en wat zout en versgemalen peper erdoor.
Stap 6
Smelt de rest van de boter in een kleine pan en schenk het eimengsel erin.
Stap 7
Laat het eimengsel al roerende stollen tot een dik romig en glanzend roerei.
Stap 8
Roer de fijngehakte bieslook erdoor.
Stap 9
Snijd de croissants met een broodmes open.
Stap 10
Leg de onderkanten op borden en schep het roerei erop.
Stap 11
Leg de bovenkant van de croissants er schuin op.
Stap 12
Leg de gebakken tomaatjes ernaast.
