Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Croissants met beenham en asperges
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Croissants met beenham en asperges
Stap 1
Snijd de kontjes van de asperges en kook ze in een pan met ruim kokend water en wat zout in 3-4 minuten beetgaar.
Stap 2
Giet de asperges in een vergiet af, spoel ze met koud water en laat ze goed uitlekken.
Stap 3
Dep de asperges met keukenpapier droog.
Stap 4
Hak de dragon (of dille) fijn.
Stap 5
Meng in een kommetje de mayonaise met de mosterd, dragon of dille en wat versgemalen peper.
Stap 6
Snijd de croissants open en bestrijk de snijvlakken met de mayonaise.
Stap 7
Leg de onderkanten op bordjes en verdeel er wat rucola over.
Stap 8
Drapeer er een plak ham op en leg hierop een aantal mini-asperges.
Stap 9
Leg de bovenkant van de croissants er schuin tegenaan.
