Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Crostini met gerookte forelmousse
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Crostini met gerookte forelmousse
Stap 1
Pureer de forelfilet en de crème fraîche en breng op smaak met peper.
Stap 2
Bewaar wat stukjes forel voor de garnering. Schep de kappertjes erdoor en zet koud weg.
Stap 3
Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk de sneetjes stokbrood aan beide kanten met een beetje olijfolie en leg ze een paar minuten onder de grill.
Stap 4
Draai ze om en bak de andere kant ook goudbruin. Laat ze even afkoelen en schep er een lepel forelmousse op.
Stap 5
Garneer met extra kappertjes, stukjes forel en versgemalen peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie65 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten5 g
- Vet3 gWaarvan verzadigd1 g
