Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Crostini met Old Amsterdam en bramen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Crostini met Old Amsterdam en bramen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 ℃. Snijd het stokbrood in dikke, schuine plakken van 1 cm.
Stap 2
Besprenkel het brood met 2 el olie en rooster het in 6 - 8 minuten knapperig op een rooster in het midden van de oven.
Stap 3
Kook in een steelpan de port op laag vuur ca. 15 minuten op middelhoog vuur in met een takje tijm. Laat afkoelen en meng met de honing.
Stap 4
Ris de blaadjes van de resterende tijm (bewaar een paar takjes tijm ter garnering).
Stap 5
Leg het geroosterde brood op de bakplaat. Beleg met bramen en de kaas en strooi er de verse tijm over. Plaats enkele minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Stap 6
Besprenkel de kaas met de portstroop, garneer de crostini met een takje tijm en serveer op een borrelplank.
