Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Crostini met peterseliepesto en forel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Crostini met peterseliepesto en forel
Stap 1
Snijd de forel in stukjes van drie tot vier cm. Halveer de Amstedamse uien.
Stap 2
Snijd het stokbrood zo uit de verpakking in plakjes van een cm dik. Rooster de plakjes brood in een hete grillpan tot ze krokant zijn en aan beide kanten mooie bruine strepen hebben.
Stap 3
Laat de crostini goed afkoelen.
Stap 4
Maal de amandelen met drievierde van de peterselie in de keukenmachine heel fijn. Meng de mierikswortel met wat zout en peper erdoor.
Stap 5
Voeg dan al draaiend zoveel olijfolie toe dat het een smeuïge pesto wordt.
Stap 6
Bestrijk de crostini met pesto en leg er een stukje forel en een gehalveerde Amsterdamse ui op. Garneer met een toefje peterselie.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
Voedingswaarden
- Energie80 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten7 g
- Vet4 gWaarvan verzadigd1 g
Trefwoorden
