Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Duivekater broodpudding
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Duivekater broodpudding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 ᵒC.
Stap 2
Snijd de duivekater in plakken.
Stap 3
Roer de vla los met de eieren, kaneel en anijs.
Stap 4
Vet de ovenschaal in met de boter.
Stap 5
Dip de sneetjes brood in het vlabeslag en zet rechtop in de ovenschaal. Schenk de rest van het beslag erover en verdeel het fruit ertussen.
Stap 6
Bak ca. 30 minuten tot de broodpudding krokant van buiten en smeuïg van binnen is.
Stap 7
Ook lekker met een lepel Griekse yoghurt en extra rood fruit.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie257.9 kcal
- Eiwit8.2 g
- Koolhydraten37.5 g
- Vet7.9 gWaarvan verzadigd0.9 g
Trefwoorden
