Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Eiwitrijke pasta met tonijn en mozzarella
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Eiwitrijke pasta met tonijn en mozzarella
Stap 1
Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Stap 2
Laat intussen de tonijn uitlekken. Snijd de knoflook fijn. Halveer de tomaatjes.
Stap 3
Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de knoflook 1 min. Bak de tomaatjes 3 min. mee. Schep de tomatenpuree erdoor en bak nog 1 min.
Stap 4
Schenk de kookroom erbij. Voeg de tonijn en erwten toe en verwarm de saus 5 min. op een middelhoge stand. Snijd intussen de mozzarella in blokjes.
Stap 5
Giet de pasta af. Schep de penne door de tonijnsaus. Schep er voorzichtig de mozzarella door. Breng de pasta op smaak met zout en peper en verdeel over de borden.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie761 kcal
- Eiwit47 g
- Koolhydraten88 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd11 g
