Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Farfalle met spinazie en ham
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Farfalle met spinazie en ham
Stap 1
Kook de farfalle in een grote hapjespan met ruim kokend water met wat zout in twaalf minuten beetgaar.
Stap 2
Was intussen de spinazie in ruim water.
Stap 3
Droog de spinazie in een slacentrifuge of laat het in een vergiet goed uitlekken.
Stap 4
Laat de farfalle in een vergiet uitlekken en vang een deel van het kookvocht op.
Stap 5
Laat intussen de spinazie in de pan al omscheppend slinken.
Stap 6
Roer de pasta, slagroom en het basilicum door de spinazie in de pan en verwarm alles al roerend op zacht vuur, voeg zo nodig wat van het kookvocht toe.
Stap 7
Snij de ham in brede repen.
Stap 8
Schep de farfalle met spinazie in diepe borden en drapeer de repen ham in het midden.
