Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Farfalle met spinaziepesto en ham
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Farfalle met spinaziepesto en ham
Stap 1
Meng de knoflook met de hazelnoten en olie in een hoge beker en pureer fijn met een staafmixer.
Stap 2
Voeg de spinazie en 50 gram kaas toe en maal verder tot een gladde pesto. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Kook de farfalle gaar in water met zout. Giet af en bewaar een paar eetlepels van het kookvocht.
Stap 4
Schep de pesto met 1-2 eetlepels kookvocht en de hamblokjes door de warme farfalle.
Stap 5
Bestrooi met extra kaas en peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie800 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten75 g
- Vet42 gWaarvan verzadigd8 g
