Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Flamingo-frambozencheesecake
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Flamingo-frambozencheesecake
Stap 1
Week de gelatine in koud water. Maal de koekjes fijn in een keukenmachine en meng met de gesmolten boter. Schep de gemalen koekjes in de met bakpapier beklede springvorm, druk stevig aan en zet in de koelkast.
Stap 2
Pureer 250 gram frambozen. Verwarm deze frambozenpuree in een steelpan en los de gelatine en vanillesuiker erin op.
Stap 3
Klop de slagroom stijf met de suiker. Spatel de mascarpone en de frambozenpuree voorzichtig door de slagroom en meng tot een egaal geheel.
Stap 4
Schep het mengsel op de taartbodem en laat minimaal 4 uur afgedekt opstijven in de koelkast. Decoreer de taart met frambozen, eetbare bloemen en vrolijke (flamingo)prikkers.
Aanvullende benodigdheden
- - springvorm
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie455 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten36 g
- Vet33 gWaarvan verzadigd21 g
