Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Flower sproutssalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Flower sproutssalade
Stap 1
Was de flower sprouts en slinger ze droog in de slacentrifuge. Halveer de grote exemplaren.
Stap 2
Snijd de granaatappel doormidden. Haal boven een kom de pitten uit de vrucht door hard met een houten lepel op de achterkant te slaan. Bewaar het uitlopende sap. Verwijder de witte stukjes.
Stap 3
Maak de avocado’s schoon en snijd ze in stukken. Meng met de granaatappelpitten en hun sap, de flower sprouts, olijfolie, azijn en breng op smaak met zout en peper. Doe alles op een mooie schaal en verdeel er de garnalen over. Garneer met blaadjes verse munt.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie490 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten12 g
- Vet42 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
