Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Foe yong hai
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Foe yong hai
Stap 1
Klop de eieren los met 3 el water. Schep de roerbakgroente erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Verhit in een koekenpan de olie. Schenk het eimengsel in de pan. Bak de omelet op een middelhoge stand in 10 min. lichtbruin en gaar. Keer de omelet zodra de bovenkant niet meer vloeibaar is. Bak de omelet op een lage stand als het ei te donker kleurt.
Stap 3
Breng intussen in een steelpan 300 ml water met de ketchup, chilisaus, azijn en sojasaus aan de kook. Roer in een kommetje de maïzena met 2 el water glad. Schenk het maïzenapapje bij de saus en laat al roerende op een middelhoge stand tot sausdikte binden.
Stap 4
Snijd de omelet in 4 stukken en verdeel over de borden. Schenk er de warme saus erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie182 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten8 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
