Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Frambozen-aardbeienijsjes met yoghurt
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Frambozen-aardbeienijsjes met yoghurt
Stap 1
Roer de yoghurt in een kom los met de honing. Proef of je het zoet genoeg vindt en voeg zo nodig meer honing toe.
Stap 2
Verwijder het kroontje van de aardbeien, prak de helft fijn en voeg toe aan de yoghurt. Snijd de rest in stukjes van 5 mm. Prak ook de helft van de frambozen fijn en roer door de yoghurt. Halveer de overige frambozen.
Stap 3
Schep in elk ijsvormpje een lepel yoghurt en strooi er wat stukjes aardbei of frambozen op. Schep opnieuw yoghurt erop en herhaal de laagjes tot alles op is. Steek de stokjes erin en zet de vormpjes minimaal 5 uur in de vriezer..
Aanvullende benodigdheden
- - 10 ijsblokjesvormen
Voedingswaarden
- Energie141 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten13 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd5 g
