Fusilli met paprika en tonijn
Ingrediënten
Bereidingswijze Fusilli met paprika en tonijn
Stap 1
Kook de fusilli in een pan met ruim kokend water met wat zout in tien minuten beetgaar.
Stap 2
Snijd intussen de paprika's in lange dunne reepjes.
Stap 3
Hak de knoflook fijn.
Stap 4
Hak de oregano fijn.
Stap 5
Giet de olijfolie uit een blikje tonijn in een hapjespan.
Stap 6
Schep de reepjes paprika en de helft van de knoflook en wat zout en versgemalen peper erdoor.
Stap 7
Smoor de paprika afgedekt in vier tot zes minuten zachtjes gaar.
Stap 8
Giet de pasta af, vang 100 ml kookvocht op.
Stap 9
Roer de tomatenblokjes met de overgebleven knoflook, ander blikje tonijn en de al afgegoten tonijn, kappertjes, oregano en wat zout en peper door de pasta.
Stap 10
Warm de pasta al roerend nog drie tot vier minuten door.
Stap 11
Roer, als het gerecht te droog wordt, het kookvocht van de pasta erdoor.
Stap 12
Serveer de fusilli met de gesmoorde paprika erop.
