Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Garnalen in het zuur
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Garnalen in het zuur
Stap 1
Kook de aardappelblokjes in circa 5 minuten beetgaar in water met zout. Giet af en laat afgedekt uitstomen. Breng de garnalenbouillon aan de kook en voeg de kokosmelk toe. Laat op een lage stand tot een derde inkoken en breng op smaak met zout en chilipeper.
Stap 2
Schud de marinade boven een kom zoveel mogelijk van de garnalen af. Schep de aardappelblokjes door de marinade. Verdeel de garnalen over 4 grote borden
Stap 3
Doe dit ook met de blokjes aardappel en plakjes radijs. Druppel de warme garnalensaus over de borden en garneer de garnalen in het zuur met een takje koriander.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie170 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten6 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
