Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Garnalen in kokossaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Garnalen in kokossaus
Stap 1
Snipper de ui. Rasp de gember. Verkruimel de laurierblaadjes.
Stap 2
Pureer de uien met de gember in de keukenmachine en meng de kurkuma, kruidnagelpoeder, kardemom, kaneel, chilipoeder, versgemalen peper en de laurier erdoor.
Stap 3
Verwarm de olie in de wok en fruit deze pasta al roerend zachtjes tot het lekker gaat ruiken.
Stap 4
Roer de kokosmelk en yoghurt door de specerijenpasta en breng al roerend langzaam aan de kook.
Stap 5
Voeg de bevroren garnalen toe en laat ze zes tot acht minuten op matig hoog vuur sudderen, tot ze omhuld zijn door een dikke romige saus.
Stap 6
Breng op smaak met wat zout.
Stap 7
Serveer met basmatirijst en geroosterde pompoen.
