Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Garnalenpasteitje met dille
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Garnalenpasteitje met dille
Stap 1
Laat de doperwten ontdooien.
Stap 2
Pel de knoflook en ui en snijd deze fijn. Ris de blaadjes van het takje dille. Snijd de helft van de citroen in 4 partjes, rasp de schil van de andere helft en pers de vrucht uit.
Stap 3
Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de ui en knoflook 3 minuten. Voeg de doperwten, Boursin en 2 el water toe, bak 2 minuten en roer door.
Stap 4
Roer de Hollandse garnalen door de saus en breng op smaak met de citroenrasp en -sap, zout en peper.
Stap 5
Zet de pasteibakjes op 4 bordjes. Schep het garnalenmengsel erin. Leg op elk pasteibakje een partje citroen, een stukje dille en het dakje van de pasteibakjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie395 kcal
- Eiwit16.2 g
- Koolhydraten17.7 g
- Vet28.1 gWaarvan verzadigd18.2 g
Trefwoorden
