Gebakken vis met peterselieboter
Ingrediënten
Bereidingswijze Gebakken vis met peterselieboter
Stap 1
Pers de knoflook.
Stap 2
Hak de peterselie (bewaar een paar toefjes voor garnering).
Stap 3
Meng vier vijfde boter met de knoflook, fijngehakte peterselie en wat zout en peper.
Stap 4
Schep een deel van de boter in een reep op een stuk plasticfolie en maak er een rolletje van, draai de uiteinden van het folie strak aan.
Stap 5
Laat de boter in de koelkast in 1 uur stevig worden.
Stap 6
Wrijf de pangasiusfilets in met zout en peper.
Stap 7
Strooi de havermout op een bord en wentel de visfilets erdoor, druk de havermout goed aan.
Stap 8
Verwarm de resterende boter in een koekenpan en bak de pangasiusfilets in 4-6 minuten bruin en gaar, keer ze voorzichtig met een spatel.
Stap 9
Serveer de visfilets op warme borden en leg er plakjes kruidenboter op.
Stap 10
Garneer met toefjes peterselie.
Stap 11
Lekker met gebakken aardappelblokjes en broccoli.
