Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gebakken zalm met mangosalsa
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gebakken zalm met mangosalsa
Stap 1
Halveer de krielaardappelen en kook ze in 15 minuten gaar.
Stap 2
Haal de sperziebonen af. Breng een pan water met een snuf zout aan de kook en kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar.
Stap 3
Schil de mango en snijd in kleine blokjes. Snipper de rode ui en hak de rode peper en dille fijn.
Stap 4
Meng de mango, ui, rode peper en de helft van de dille tot een salsa.
Stap 5
Wrijf de zalmfilet in met de Oriëntaalse kruidenmix.
Stap 6
Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak de zalm eerst 3 minuten op de huidkant, draai om en bak nog 2 minuten op de andere kant.
Stap 7
Giet de aardappelen af, breng op smaak met zout en de rest van de dille.
Stap 8
Serveer de zalmfilets met de sperziebonen, krieltjes en mangosalsa.
