Gegrilde groenten met geitenkaas
Ingrediënten
Bereidingswijze Gegrilde groenten met geitenkaas
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui in dunne partjes. Halveer de spruitjes. Snijd de paprika's in de lengte in repen van 2 cm. Verdeel de groenten over de met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met 3 el olie en bestrooi met de oregano. Breng op smaak met zout en peper. Rooster de groente boven in de oven in 20-25 min. gaar.
Stap 2
Snijd het stokbrood in schuine plakjes. Bestrijk ze met de rest van de olie. Rooster het brood in de oven, onder de groenten, in 10 min. goudbruin. Halveer het teentje knoflook en bestrijk het warme brood met de snijkanten.
Stap 3
Snijd de peterselie fijn en verkruimel de geitenkaas. Zet de groenten, crostini, peterselie en geitenkaas in aparte kommetjes op tafel. Of beleg de crostini zelf met de groente, geitenkaas en peterselie, voor serveren.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
- - bakkwastje
Voedingswaarden
- Energie420 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten43 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd7 g
