Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegrilde kabeljauw met rabarbersalsa
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegrilde kabeljauw met rabarbersalsa
Stap 1
Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de ui, gember en knoflook circa 2 minuten. Voeg vervolgens de koriander- en komijnpoeder en de rode peper toe en bak 1 minuut mee.
Stap 2
Voeg de rabarber, suiker en azijn toe en laat circa 15 minuten pruttelen tot de rabarber zacht is. Breng op smaak met zout en peper en laat afkoelen.
Stap 3
Bestrijk een grillpan met 2 eetlepels olie en gril hierin de visfilets in circa 5 minuten aan beide kanten gaar.
Stap 4
Serveer de kabeljauw met de rabarbersalsa en bestrooi met de koriander.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie290 kcal
- Eiwit24 g
- Koolhydraten20 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
