Gegrilde karbonade met tomatensaus en penne
Ingrediënten
Bereidingswijze Gegrilde karbonade met tomatensaus en penne
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Dep de karbonades droog met keukenpapier. Bestrooi het vlees aan beide kanten met zout en peper. Meng 2 el olie met het paprikapoeder en de oregano. Bestrijk het vlees met de kruidenolie.
Stap 2
Verhit de grillpan. Gril de karbonades in 4 min. per kant lichtbruin. Verwarm intussen de pastasaus in een steelpan. Snijd de mozzarella in plakjes.
Stap 3
Schenk de pastasaus in de ovenschaal. Leg de karbonades erin. Leg de mozzarella erop. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Bak de karbonades 15 min. in de oven tot de mozzarella is gesmolten. Kook intussen de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 5
Verhit in een koekenpan de laatste 2 el olie. Bak de roerbakgroenten in 4-6 min. al omscheppend beetgaar. Giet de pasta af en meng door de groenten. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de karbonades.
