Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegrilde rode ui met balsamico en pecorino
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegrilde rode ui met balsamico en pecorino
Stap 1
Rijg de uien aan spiesen en neem 2 spiesjes per plak. Verhit de olie in de grillpan en gril hierin de uienplakken aan beide kanten 3-5 minuten per kant op middelhoge stand, tot ze beetgaar zijn.
Stap 2
Zet de warmtebron lager en voeg de tijm toe. Giet de balsamico en 1-2 eetlepels water erbij en gril verder tot het vocht is verdampt. Keer de uien tussendoor om. Bestrooi met de pecorino en munt.
Aanvullende benodigdheden
- - 16 spiesen
- - grillpan
Voedingswaarden
- Energie115 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten7 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd1 g
