Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegrilde varkenshaassaté met pinda's
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegrilde varkenshaassaté met pinda's
Stap 1
Steek de barbecue aan. Meng de ketjap, olie en het knoflookpoeder in een schaal. Snijd de varkenshaas in blokjes van 2 cm en schep door de marinade.
Stap 2
Rijg het vlees aan de spiesen en hak de pinda's grof.
Stap 3
Gril de saté op de hete barbecue in 6-8 min. gaar. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Leg de saté op 4 borden. Schep de satésaus erover en bestrooi met de pinda's. Serveer met de kroepoek.
Aanvullende benodigdheden
- - barbecue
- - 4 metalen spiesen
Voedingswaarden
- Energie735 kcal
- Eiwit55 g
- Koolhydraten50 g
- Vet34 gWaarvan verzadigd5 g
