Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gemarineerde karbonades met tomaten-sperziebonensalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gemarineerde karbonades met tomaten-sperziebonensalade
Stap 1
Meng de bosui met de rode peper, de olijfolie, de tijm en de honing. Bestrijk de karbonades met dit mengsel en laat circa 10 minuten intrekken.
Stap 2
Kook de sperziebonen voor de salade in 6-7 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
Stap 3
Klop de olijfolie, de azijn, de peterselie, zout en peper tot een dressing.
Stap 4
Schep deze dressing met de tomaten door de sperziebonen.
Stap 5
Verhit een grill- of koekenpan en rooster hierin de karbonades 5-6 minuten per kant. Keer ze regelmatig om. Serveer de karbonades met de salade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie530 kcal
- Eiwit31 g
- Koolhydraten11 g
- Vet39 gWaarvan verzadigd10 g
Trefwoorden
