Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geroosterde paprikacarpaccio
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geroosterde paprikacarpaccio
Stap 1
Laat de paprika uitlekken en snijd in stukken van 5 x 5 cm. Hak de amandelen grof.
Stap 2
Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Roer de mayonaise en pesto door elkaar en meng de rasp en 1 el citroensap erdoor. Schep in een spuitzak.
Stap 3
Verdeel de paprika over een schaal en zigzag de pestomayonaise erover.
Stap 4
Leg de burrata op de carpaccio en verdeel de amandelen en olijven erover.
Stap 5
Garneer met basilicum en bestrooi met peper. Druppel vlak voor serveren de vierge olijfolie over de burrata.
Stap 6
Lekker met knapperig stokbrood.
Aanvullende benodigdheden
- - spuitzak
Voedingswaarden
- Energie323.5 kcal
- Eiwit7.9 g
- Koolhydraten3.5 g
- Vet29.2 gWaarvan verzadigd10.4 g
Trefwoorden
