Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geroosterde varkenshaas met rucola en blauwe kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geroosterde varkenshaas met rucola en blauwe kaas
Stap 1
Hak de walnoten grof. Snijd de kaas in kleine stukjes.
Stap 2
Wrijf het vlees rondom in met wat zout en laat 15 minuten staan. Rooster het op de barbecue gaar in 15 minuten bij niet al te hevige hitte; keer het vlees regelmatig.
Stap 3
Laat ingepakt in aluminiumfolie 10 minuten rusten. Snijd het vlees dan in plakken en schik die op een voorverwarmde schaal. Verdeel er de rucola, walnoten en blauwe kaas over en besprenkel met (walnoot)olie.
Aanvullende benodigdheden
- - aluminiumfolie
Voedingswaarden
- Energie410 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten1 g
- Vet33 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
