Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde cannelloni met paddenstoelen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde cannelloni met paddenstoelen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de preien en snijd in halve ringen.
Stap 2
Snijd de portobello’s in blokjes van 1 cm en de shiitake in plakken.
Stap 3
Ris de bladeren van de rozemarijn en snijd fijn.
Stap 4
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de knoflook glazig, voeg de prei, portobello, shiitake en de helft van de rozemarijn toe en bak 5 minuten.
Stap 5
Pureer het mengsel kort met een staafmixer en breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Vul de cannelloni met het paddenstoelenmengsel en leg in een ovenschaal. Giet de pastasaus over de cannelloni en garneer met de geraspte mozzarella.
Stap 7
Plaats de gevulde cannelloni 20 minuten in de oven. Serveer de cannelloni en garneer met de rest van de rozemarijn.
