Gevulde eieren met zes toppings
Ingrediënten
Bereidingswijze Gevulde eieren met zes toppings
Stap 1
Kook de eieren in 7-9 min. hard. Pel en halveer ze en verdeel de helften over een bord of schaal. Garneer de eihelften elk met een andere topping:
Stap 2
<h4>Kaas-kerrietopping ananas</h4> Beleg elke eihelft met ¼ plakje belegen kaas, 1 tl kerriesaus en 1 blokje ananas (blik of vers).
Stap 3
<h4>Pittige pindatopping</h4> Beleg elke eihelft met 2 tl pindakaas, sambal naar smaak en gebakken uitjes (bakje).
Stap 4
<h4>Pesto-mozzarellatopping</h4> Beleg elke eihelft met 1 tl groene pesto, ½ plakje mozzarella en ½ cherrytomaatje.
Stap 5
<h4>Tzatzikitopping met olijf</h4> Beleg elke eihelft met 1 plakje komkommer, 1 tl tzatziki en 1 zwarte olijf.
Stap 6
<h4>Caesartopping</h4> Beleg elke eihelft met 1 el fijngesneden ijsbergsla, 1 tl caesardressing en Parmezaanse-kaasrasp.
Stap 7
<h4>Avocado-chilitopping</h4> Beleg elke eihelft met 1/8 avocado, 1 tl sweet chilisaus en 1 verkruimelde tortillachip
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie91 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten2 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd2 g
