Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gewokte peulen met halloumi
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gewokte peulen met halloumi
Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Pel de rode ui en snijd grof. Pel de knoflook en snijd fijn. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de halloumi in plakken.
Stap 3
Verhit een wok met 1 el zonnebloemolie. Voeg de rode ui, knoflook en peulen toe en wok 8 minuten. Breng op smaak met het citroensap, de citroenrasp, zout en peper.
Stap 4
Verhit intussen een pan zonder olie of boter op hoog vuur. Bak de plakken halloumi aan beide kanten goudbruin. Voeg de honing toe en schep goed om.
Stap 5
Verdeel de rijst over de borden en leg daar de gewokte peulen en halloumi op.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie714 kcal
- Eiwit32.1 g
- Koolhydraten87.1 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd16.2 g
Trefwoorden
