Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gnocchi in romige tomatensaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gnocchi in romige tomatensaus
Stap 1
Verhit de olie en bak hierin de knoflook kort. Voeg de tomaten toe en bak al roerend 2 minuten mee. Voeg de bouillon en gnocchi toe en kook circa 8 minuten.
Stap 2
Roer af en toe door zodat de gnocchi niet op de bodem blijft plakken. Voeg de mascarpone toe en roer goed door, tot de mascarpone is gesmolten.
Stap 3
Voeg de spinazie en basilicum toe en roer op een lage stand tot de blaadjes iets zijn geslonken. Schep de gnocchi met de saus in kommen en bestrooi met de kaas.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie520 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten57 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd14 g
