Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gnocchi met peer en blauwe kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gnocchi met peer en blauwe kaas
Stap 1
Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord.
Stap 2
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in parten. Bak de peren in een koekenpan met wat boter in 5 minuten zacht. Neem uit de pan en houd warm op een bord onder aluminiumfolie.
Stap 3
Verhit de koekenpan opnieuw met boter en bak de gnocchi in ongeveer 8 minuten rondom goudbruin en knapperig.
Stap 4
Verwarm in een steelpan de mascarpone en smelt de gorgonzola hierin.
Stap 5
Verdeel de rucola en de gnocchi over de borden, giet de saus erover en leg de peer erop. Strooi het amandelschaafsel erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie755 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten105 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd12 g
