Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gnocchi uit de oven met zalm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gnocchi uit de oven met zalm
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de gnocchi in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Voeg de spinazie in delen toe aan de pan met gnocchi en laat slinken.
Stap 2
Snijd intussen de zalm in blokjes en de mozzarella in plakjes.
Stap 3
Giet de gnocchi met de spinazie af. Laat ze goed uitlekken en verdeel over de ovenvaste pan (Ø 20 cm). Leg de zalm ertussen.
Stap 4
Schenk de pastasaus over de ovenschotel. Beleg met de mozzarella. Bak de gnocchischotel in de oven in 20 min. goudgeel.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenvaste pan
Voedingswaarden
- Energie628 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten85 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd6 g
Trefwoorden
