Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gourmetgerecht: Thaise biefstuk met taugé en rode peper
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gourmetgerecht: Thaise biefstuk met taugé en rode peper
Stap 1
Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen en breng op smaak met de vissaus, het sap van een halve limoen en versgemalen peper.
Stap 2
Snijd de andere helft van de limoen in kwarten. Verwijder de steel van de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd de rode peper in dunne schuine ringen. Hak de pinda's grof.
Stap 3
Verhit in 4 gourmetpannetjes een tl boter en/of olijfolie en bak de biefstuk in 3 tot 5 minuten bruin en medium doorbakken. Schep om met de taugé en bestrooi met de gehakte pinda's.
Stap 4
Voeg de rode peper toe naar smaak. Serveer met een partje limoen.
