Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Granolarepen met chocolade en cranberry's
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Granolarepen met chocolade en cranberry's
Stap 1
Verwarm de oven voor op 175°C. Bekleed het bakblik met bakpapier. Hak de chocolade fijn. Meng de chocolade met de granola en pittenmix in een ruime kom.
Stap 2
Verwarm de honing, pindakaas en olie al roerende in een steelpan tot de pindakaas is gesmolten. Schenk over het granolamengsel en schep goed om.
Stap 3
Verdeel het mengsel over het bakblik en druk goed aan. Bak in 30 min. in het midden van de oven lichtbruin.
Stap 4
Laat 15 min. afkoelen in het bakblik. Til met behulp van het bakpapier eruit en laat volledig afkoelen op een rooster. Snijd in repen.
Aanvullende benodigdheden
- - bakblik
- - ovenschaal
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie410 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten46 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd5 g
