Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groentegalettes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groentegalettes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Stap 2
Snipper de sjalot, maak de haricots verts schoon en haal de houtige uiteinden van de groene aspergetips.
Stap 3
Rol het bladerdeeg open en snijd in 8 rechthoeken.
Stap 4
Meng de crème fraîche met de sjalot en de knoflookpoeder. Besmeer het bladerdeeg ermee. Verdeel de asperges, haricots verts en spekjes erover. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5
Klop het ei los, smeer de randen van de galette in en bestrooi met amandelschaafsel.
Stap 6
Bak de galettes in 20-25 minuten goudbruin en gaar in de oven.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie311.2 kcal
- Eiwit10.4 g
- Koolhydraten17.4 g
- Vet21.5 gWaarvan verzadigd8.8 g
Trefwoorden
