Groentewrap met vega kipshoarma
Ingrediënten
Bereidingswijze Groentewrap met vega kipshoarma
Stap 1
Verhit een koekenpan met 1 el olijfolie. Bak de kipshoarma op middelhoog vuur in 6 minuten gaar.
Stap 2
Snijd intussen de uien in dunne ringen. Was de tomaten en 1 komkommer en snijd ze in blokjes.
Stap 3
Doe de groenten samen met 2 el olijfolie in een kom en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Hussel goed.
Stap 4
Doe de Griekse yoghurt in een kom, samen met de rest van de olijfolie en de tenen geperste knoflook.
Stap 5
Schil de rest van de komkommer, snijd deze in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten met een theelepel.
Stap 6
Rasp de komkommer boven een kom en verzamel het vruchtvlees. Knijp zoveel mogelijk vocht uit het vruchtvlees en schep door de Griekse yoghurt.
Stap 7
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en beleg met de kipshoarma en rucola. Schep een flinke lepel yoghurtsaus over de vulling en rol de wraps op.
Stap 8
Serveer met de salade van tomaat, komkommer en rode ui.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie618 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten44 g
- Vet33 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
