Hollandse quesadilla met kapucijners
Ingrediënten
Bereidingswijze Hollandse quesadilla met kapucijners
Stap 1
Snijd of knip de bieslook in dunne ringetjes en rasp de kaas grof.
Stap 2
Snij de uien en paprika's in kleine blokjes.
Stap 3
Verhit een vierde van de olie in een pan en bak de ui en paprika 3-5 minuten op hoog vuur.
Stap 4
Zet het vuur uit.
Stap 5
Spoel de kapucijners af met heet water en laat goed uitlekken.
Stap 6
Voeg ze daarna toe aan de paprika's en maak op smaak met peper en zout.
Stap 7
Leg de helft van de wraps naast elkaar en verdeel de helft van de kaas hierover.
Stap 8
Verdeel de vulling erover, bestrooi met de rest van de kaas en de helft van de bieslook.
Stap 9
Dek af met de overige wraps en druk lichtjes aan.
Stap 10
Meng de overige bieslook met de zure room en maak op smaak met zout.
Stap 11
Verwarm 2 grote koekenpannen op matig vuur.
Stap 12
Doe een eetlepel zonnebloemolie in iedere pan en bak per pan een quesadilla circa 2 minuten per kant tot hij goudbruin is. Herhaal met de resterende quesedilla's.
Stap 13
Snijd ze in punten en serveer met de zure room en een smeuïge aardappelsalade.
