Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hotdog met zuurkool
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hotdog met zuurkool
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Stap 2
Snijd de ui in halve ringen.
Stap 3
Snijd de punten aan de bovenkant overlangs open, zet ze op een bakplaat in de oven en laat ze in 6-8 minuten warm worden.
Stap 4
Verwarm de boter in een koekenpan en bak de ui op matig hoog vuur al omscheppend in 3-4 minuten lichtbruin en gaar.
Stap 5
Schep de ui op een bord en roer de zuurkool met vocht door het bakvet.
Stap 6
Verwarm de zuurkool al roerend en laat het vocht verdampen.
Stap 7
Verwarm de frankfurters volgens de aanwijzingen in hun vocht.
Stap 8
Leg de warme broodjes op een bord en schep er zuurkool in.
Stap 9
Leg per broodje hierop 2 worstjes en spuit er een streep mosterd op.
Stap 10
Verdeel de uiringen over de mosterd.
