Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Indiase mulligatawny soep
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Indiase mulligatawny soep
Stap 1
Smelt de boter in een grote pan. Voeg de bleekselderij, ui en wortel toe en bak circa 8 minuten op middelhoge stand.
Stap 2
Voeg de knoflook, gember, kerrie en garam masala toe en bak al roerend 5 minuten. Voeg de bouillon, linzen en rijst toe en kook circa 15 minuten, tot de linzen en rijst gaar zijn.
Stap 3
Voeg de spinazie, koriander en citroensap toe en roer kort door. Schep de soep in kommen en giet per kom 1 eetlepel yoghurt erin. Serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie280 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten39 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
